HTML

Friss topikok

Címkék

Írta: dr. Ez a felhasználó elhatárolódik saját magától


Magyarország kormánypártja 8+4 évig és még mindig a második legnépszerűbb párt. Vajon van oka?

Nincs. A Fideszről azt írtam, hogy lehet róla jót is elmondani (még ha nem is mondtam ilyet), de róluk nem fog menni. Menthetetlen párt. Van, amiben jobb, mint legnépszerűbb vetélytársa, de pozitívuma nincs.

Miért? Ha lenne benne bármi jó, akkor is lényegtelen lenne, mert már megutálták. Nem ok nélkül. Ami kiborította a bilit, az az öszödi beszéd volt. De ez szerintem nem lett volna baj. Félresikerült kampányfogás. Valószínű, hogy amúgy sem nyertek volna 2010-ben, de tovább rontottak saját helyzetükön amikor a rendőrésg a Fideszes tüntetőket a randalírozókkal egy helyre terelte.

Diktatúra lett volna? Nem. Akkor nem nyert volna a Fidesz. De nem is volt túl demokratikus. Ezzel indult meg végleg a süllyesztőn.

Egyik párt sem jó, de náluk derültek ki, hogy mit tettek. A Magyar Nemzet-Hír TV tengely ráált, hogy tovább nyomja őket le és sikerült is. Kiderítették, hogy eltűnt sokmillió forint végkielégítésben. Gyurcsány meg lemondott, ami jó lett volna, ha elő lett volna készítve. De a miniszterelnök-keresés tovább rontotta amúgy sem jó nevük. Bajnaival nem lett volna gond, de ekkor már a földön feküdt az MSZP.

És eljött 2010, ők pedig ellenzékivé váltak. A párt élén Mesterházy, aki nem mondható különösebben intelligensnek. És mindehhez jön még Szanyi és kész a förtelem, ahol még vezető egyéniség sincs! A legutolsó Gyurcsány volt, aki kilépett, de amúgyis lejáratta magát.

 

A Vélemény sorozat következő részében Gyurcsányról írok.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány szanyi meterházy

A bejegyzés trackback címe:

https://elhatarolodom.blog.hu/api/trackback/id/tr193775674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása